Aalten wordt massaal uitgekamt om Frans Udink(71) uit Velp te vinden

Tot op heden is er nog geen enkel spoor van de vermiste Frans Udink uit Velp, met man en macht word er op diverse plekken tussen Arnhem en Winterswijk gezocht maar hij blijkt moeilijk te vinden.

Op dit moment zijn er zoveel zichtmeldingen dat er ‘geen touw aan vast te knopen is’ waar Frans zou kunnen zijn zo werd hij in het Duitse Oberhausen gezien maar ook in Enschede in Doetinchem is er zelfs een burgernet melding uit gegaan dat Frans daar gezien zou zijn.

Sinds afgelopen weekend richt een aantal teams waaronder de SAR en het Veteranen Search Team zich specifiek op Aalten, zo werd er maandag door de SAR een deel van het centrum afgezocht en het complete gebied rond het station ze zijn hier begin van de avond mee begonnen en rond 3.30 uur mee gestopt.

Woensdagmiddag werd er door de politie ism het Veteranen Search Team hetzelfde gebied rond het station van Aalten nog een keer nagezocht naar een spoor van Frans, En Woensdagavond was de SAR weer in Aalten deze hebben de gehele Boven Slinge afgezocht vanaf de brug van de Aladnaweg tot aan de Hamelandroute.

Nu zijn er onder de burgers van Aalten veel die zich afvragen waarom er massaal in Aalten gezocht wordt naar Frans en wat hier de reden van is, dit gaan wij jullie nu uitleggen hier onder.

Frans is o.a. gezien bij het station van Aalten waar die met de trein is aangekomen.

Frans is ook gezien op het Breukelaarplein daar heeft hij ergens aangebeld en gevraagd naar drinken de bewoners hebben hem daarop weggestuurd.

Zijn portemonnee is gevonden aan de Berkenhovenstraat in Aalten.

Frans is ook gezien bij de Esso aan de Varsseveldsestraatweg in Aalten.

En mensen hebben Frans zien lopen bij of in de buurt van de Jumbo in Aalten.

Frans heeft ook familie in Aalten wonen aan de Ludgerstraat wat er misschien op kan duiden dat die daardoor naar Aalten is gegaan.

Dit zijn de 6 redenen waarom de grote zoekteams zoals de SAR en het Veteranen Search Team voor Aalten gaan om daar te zoeken, deze meldingen zijn bij alle teams bekend en nagetrokken door de teams of ze kloppen.

Uiteraard is het ook mogelijk dat Frans Aalten heeft verlaten en ergens anders naar toe is gegaan, De politie en zijn familie maken zich ernstige zorgen om Frans dus als u informatie heeft Neem dan contact met de politie via 0900 – 8844