Eurofly Modellflugtag 2022 in Bocholt

SUDERWICK – De Modellbaugruppe Bocholt e.V. houd in het weekend van 3 en 4 september voor de 22e keer een grote modelvliegshow met de naam Eurofly 2022, Modelflugtag. Diverse piloten en liefhebbers treffen zich dit weekeind bij het modelvliegveld Im Jägeringshof in Suderwick. Diverse piloten uit Nederland en Duitsland geven daar demonstraties met grote en kleine modelvliegtuigen, waaronder een met straalturbine aangedreven zweefvliegtuig.

De vliegshow begint beide dagen om 11.00 uur. Voor de inwendige van de bezoekers wordt op beide dagen goed gezorgd doormiddel van diverse kraampjes op het terrein waar versnaperingen te koop zijn. Eurofly is een gezellig samenzijn dat normaal eens in de 2 jaar gehouden wordt alleen door de corona zat er dit keer 4 jaar tussen, voor zowel voor jong en oud is het echt de moeite waard om dit te bekijken.

Mocht u nog interesse hebben om dit te aanschouwen het is zondag 04-09-2022 aan de Im Jägeringshof te Suderwick De entree voor dit geweldige evenement is gratis.