VV Klein Dochteren trapt af met wervingscampagne

Deze week begint voetbalvereniging Klein Dochteren met de uitrol van hun campagne ‘Hoe ver ga jij het schoppen?’ op hun social media kanalen. “De campagne is opgezet om nieuwe (aanstormende) voetballers te werven voor de vereniging waar gezelligheid centraal staat, en moet ervoor zorgen dat mensen uit de omgeving Lochem nieuwsgierig worden naar de voetbalsport” aldus Julia ten Broeke, bestuurslid van de voetbalvereniging.

Al langere tijd zijn ze bij de vereniging op zoek naar enthousiastelingen die zin hebben om een aantal keren per week een balletje te trappen in recreatief verband. Daar staan niet de prestaties voorop, maar vooral het team- en verenigingsgevoel is belangrijk. Dat betekent dus dat iedereen, met of zonder ervaring, zich aan kan melden voor een proeftraining.

De campagne wordt breed ingezet, iedereen is welkom om mee te doen met een van de teams. Dus of je nou een vrouw van 40 jaar bent, een jongen van 15 of een man van in de 30: schroom niet en neem contact op om te kijken of je een keer mee kan trainen met één van de gezellige teams.

Ben je benieuwd naar de campagne? Deze kun je volgen op de social media kanalen van Voetbalvereniging Klein Dochteren.