Zaterdagavond 30 oktober veranderd Lochem weer in een spookstad voor Halloween 2021

Aanstaande zaterdagavond 30 oktober veranderd Lochem weer in een spookstad.

Iedereen kan weer verkleed langs de 53 aangemelde huizen om te griezelen, Diverse tuinen zullen weer omgetoverd worden in Halloween-sferen.

De avond van de zombies, heksen, spoken, monsters en andere creaturen is dan weer aangebroken en zij zullen de straten overnemen.

Net als de voorgaande jaren zullen de eerste Trick-or-Treaters weer langs de deuren komen rond 18.00 uur. De laatsten zullen hoogstwaarschijnlijk om 20.30 uur hun opwachting maken.
Ook dit jaar zullen wij vanuit ‘LochemLights’ er weer zoveel mogelijk aan doen om het toegankelijk te krijgen voor iedereen, zodat alle kinderen (en volwassenen) hier aan mee kunnen doen. Flyers worden opgehangen en uitgedeeld op verschillende plekken in Lochem.

Daarnaast zullen we gaan werken met een digitale kaart waarop iedereen kan zien welke huizen er zich sowieso hebben opgegeven voor Spooky bezoek. De kaart heeft jullie hulp nodig!! Geef uw adres door via een Privé- bericht op onze Facebook-pagina ‘LochemLights’ en uw huis zal worden toegevoegd.

Net als vorig jaar mag iedereen weer naar buiten om snoep of warme Chocolademelk en voor de volwassenen Glühwein te pakken bij ons spookhuis.

Kom JIJ ook langs? …. Als je durft ….