Zondagmiddagmatinee voor senioren met klassieke muziek

Zondagmiddag 30 januari is er wederom een zondagmiddagmatinee voor senioren. Vanaf 14.30 uur zijn senioren uit Aalten welkom voor een fantastisch concert met klassieke muziek met Aleksandra Kaspera (cello) & Christina Knoll (viool) . Het geheel zal gehouden worden in het grand café van Stegemanhof ( locatie Marga Klompe) aan de Geurdenstraat 1 te Aalten en de aanvang is exact 15.00 uur.

Speciaal voor senioren hebben de topmusici, Aleksandra Kaspera en Christina Knoll ,een prachtig programma samengesteld. De middag is gratis toegankelijk ( exclusief de eigen consumpties) maar men moet zich wel van tevoren aanmelden met naam, adres en telefoonnummer. Aanmelding kan tijdens kantooruren tussen 09.00 uur en 12.00 uur bij Figulus (0543) 473993. Er is beperkt plek en het concert zal doorgaan mits de (interne)coronamaatregelen het toelaten.

De organisatie ligt in handen van Joke Meinen ( Marga Klompe) en Richard Jongetjes ( talentverbinder). Financieel is dit herfst/winter programma mogelijk gemaakt door het Brentanofonds en dr. Cj vaillantfonds.

Foto : Aleksandra Kaspera (cello) & Christina Knoll (viool)

%d bloggers like this: